Foto: Klis

Pojačao 'fenjeraša' 1. lige FBiH

Cibra umjesto u Jedinstvu završio u Bosni iz Visokog

Novi igrač Bosne iz Visokog, fenjeraša prvoligaške karavane, zvanično je postao Armin Cibra.

Ovaj korpulentni napadač je najprije trebao u Jedinstvo, ali haotična situacija koja vlada Pod borićima primorala ga je da prihvati poziv Bosne i u nastavku sezone pomogne klubu iz Visokog.

Cibra je za novi klub već imao priliku igrati u prijateljskom meču protiv Klisa, a u Visokom vjeruju kako će opravdati povjerenje i pomoći klubu u grčevitoj borbi za opstanak koja predstoji u nastavku sezone.

Posljednji angažman 24-godišnji Cibra je imao u Famosu, za koji je u prvom dijelu sezone u 2. ligi FBiH (Centar) postigao pet pogodaka.

U redove Bosne, podsjetimo, ranije su stigli, Čiva, Alić, Čomaga...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.