Novo ime u NK Bosna: Iz Bihaća stigao Adnan Alić

Igra u zadnjoj liniji

Novo ime u NK Bosna: Iz Bihaća stigao Adnan Alić

Doskorašnji igrač Jedinstva Adnan Alić karijeru će nastaviti u Bosni iz Visokog.

Dvadesettrogodišnji Alić je u prethodnoj polusezoni bio više-manje standardan u Jedinstvu, međutim nakon šest mjeseci došlo je do raskida saradnje, što su u konačnici iskoristili čelnici Bosne.

Da je Alić novi član tima iz Visokog potvrđeno je i na klupskoj stranici, a od ovog defanzivca očekuju da svojim igrama opravda povjerenje i pomogne Bosni na putu do opstanka u prvoligaškom rangu.

Nogometnu školu Alić je učio u Sjedinjenim Američkim Državama, a pored Jedinstva kroz svoju karijeru je u BiH još igrao za Bosnu Union i Radnik iz Hadžića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjećanja radi, Bosna iz Visokog je prvi dio sezone u 1. ligi FBiH okončala na pretposljednjem mjestu sa samo devet osvojenih bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi