Mladi fudbaler FK Velež nakon današnje pobjede

Samardžić: Velež ima najbolje mlade igrače u Bosni i Hercegovini

Fudbaleri Veleža su danas u prijateljskom meču odigranom u Antaliji rezultatom 2:0 savladali mladu ekipu ukrajinske Vorskle.

Prvi gol za Velež postigao je talentovani ofanzivac Sinan Samardžić, koji je u redove Rođenih stigao ove zime iz Jedinstva.

"Mislim da je najvažnije da smo odigrali dobru utakmicu, dali svoj maksimum i da je sve prošlo bez povred. Naravno, važno je i da smo pobijedili", istakao je nakon utakmice Samardžić.

"Da li je Velež spreman za povratak u PL? Naravno, mislim da je vrijeme da Velež ove godine izbori plasman, te da bi bio veliki neuspjeh ukoliko se to ne bi desilo", dodao je 22-godišnji fudbaler Veleža, pa poručio:

"Ekipa me dobro primila, većinom su to mladi igrači. Mislim da Velež trenutno ima najbolje mlade igrače u Bosni i Hercegovini, a nadam se da ću i ja dati svoj doprinos ulasku Veleža u Premijer ligu BiH".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.