Bh. tim slavio sa 3:0

NK Široki Brijeg pobjedom protiv Pohang Steelersa završio pripreme u Antaliji

Endin Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega danas su u prijateljskoj utakmici pobijedili južnokorejski Pohang Steelers sa 3:0.

Igrači Širokog završili su svoj dio priprema u turskoj Antaliji pobjedom u još jednoj pripremnoj utakmici. Sada će se bh. tim vratiti u našu zemlju, te odraditi finalni dio priprema pred nastavak Premijer lige BiH.

Danas su fudbaleri s Pecare u Antaliji pobijedili južnokorejski Pohang sa 3:0, te na najbolji način završili ovaj dio priprema. Široki je poveo u 15. minuti kada je Franjić pogodio sa bijele tačke za 1:0.

Bh. tim do drugog gola stigao je u 40. minuti, a ponovo je mrežu protivničkog tima zatresao Franjić. Konačnih 3:0 igrači Širokog postavili su u 56. minuti, a ovaj put u listu strijelaca upisao se Turčin.

Pripremni meč:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg - Pohang Steelers 3:0

Široki Brijeg: Zlomislić, Ćorić, Matić, Perković, Marković, Enin, Begonja, Marić, Franjić, Eliomar, Bagarić (još su igrali: Ćorluka, Babić, Hrkać, Popović, Jurić, Turčin).

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.