Messi ostao na klupi

Sve je spremno za spektakl: Poznati sastavi Barcelone i Real Madrida

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone i Real Madrida večeras igraju veliki derbi u okviru polufinala Kupa Kralja.

Prva polufinalna utakmica ovog takmičenja igra se na Camp Nou, te je sigurno da nas očekuje još jedna spektakularna utakmica ljutih rivala. Barca i Real će ovaj mjesec odigrati čak tri utakmice s obzirom da se sastaju i u okviru domaćeg prvenstva.

Meč na Camp Nou igra se od 21 sat, a Ernesto Valverde i Santiago Solari su objavili sastave ekipa. Sigurno da je najviše sve zanimalo to da li će Lionel Messi zaigrati od prve minute, a sada se sa sigurnošću može reći da se to neće desiti.

Messi je zbog povrede koju je zadobio protiv Valencije ostao na klupi, a mjesto u ekipi umjesto njega zauzeo je Malcom. S druge strane Gareth Bale je ostao na klupi iako se špekulisalo da će zaigrati od prve minute.

Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Albba, Busquets, Rakitić, Arthur, Malcom, Coutinho, Suarez.

Real Madrid: Navas, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Llorente, Kroos, Modrić, Lucas, Vinicius, Benzema.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.