Foto: SportSport.ba

Novo ime u timu iz Konjica

Ćutahija se priključio pripremama FK Igman

Pripreme za drugi dio sezone Igman iz Konjica je nastavio u Bijelom Polju, nedaleko od Mostara.

Konjičani se žele što bolje spremiti kako bi na proljeće pružali bolje partije nego jesenas i samim tim izborili opstanak u 1. ligi FBiH, a u skladu s tim intenzivno pojačavaju i igrački kadar.

Nakon što su u klub stigli Tatar, Pendek, Ćeman, Hrvanović, Sulić, Smajić, Šivšić te Šehić, boje Igmana u drugom dijelu sezone će, kako stvari stoje, braniti i 21-godišnji golman Emir Ćutahija koji se već priključio momčadi Nedima Jusufbegovića.

Ćutahija se tako, ukoliko se ne desi nešto nepredviđeno, u nastavku sezone stajati na golu ovog federalnog prvoligaša, a kroz karijeru je ranije još nastupao za Vitez, Novi Travnik, Olimpik, Velež i Željezničar.

Igman u Bijelom Polju ostaje do 17. februara.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.