Benzema smirio Hrvata

Luka Modrić se svađao s Viniciusom nakon gola Griezmanna

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida jučer su kao gosti sa 3:1 savladali Atletico Madrid u derbiju 23. kola španske La Lige.

Kraljevski klub se konačno vratio u pravu formu i lagano došao do tri boda u gradskom derbiju. Real se ponovo uključio u utrku za prvaka, a trenutno imaju pet bodova manje od lidera Barcelone koja svoj meč igra večeras protiv Athletic Bilbaa.

Ipak, nije sve bilo baš idealno na terenu što se tiče Real Madrida, a španski mediji jutro nakon meča bruje o sukobu Luke Modrića i Viniciusa Juniora. To se desilo u trenutku kada je Antoine Griezmann postigao izjednačujući gol, te je trajalo dok je sudija gledao VAR.

Marca prenosi da je Modrić jednostavno izgubio živce i da je održao predavanje mladom Brazilcu koji je izgubio loptu prije gola Atletica. Hrvatski igrač nije imao milosti i ušao je u sukob, a sve to je smirivao Karim Benzema koji je Modrića udaljio od Viniciusa.

Vidjelo se kako Modrić ima nešto da kaže mladom brazilskom igraču i sigurno je bio bijesan što je tako lako izgubio loptu. Benzema je potom došao i rekao Modriću da je dovoljno kritikovao Viniciusa i da trebaju nastaviti igrati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.