Igrači Sarajeva naporno rade u Antaliji, gdje će odigrati još dvije utakmice prije nego u srijedu krenu nazad u BiH

Pripreme FK Sarajevo u Antaliji

Rad, red i i disciplina: Bordo tim u punom pogonu

Edmir Škorić, foto: E. Haračić

U Antaliji je svanuo jako lijep dan i već sada je preko 15 stepeni, a od ranih sati u pogonu su igrači Fudbalskog klub Sarajevo.

Nakon jučerašnje "prijateljske" utakmkice sa gruzijskom ekipom WIT Georgia, Husref Musemić je podijelio ekipu na dva dijela, s posebnim programom za one koji nisu sinoć igrali.

Ono što je važno istaći, Sarajevo nema problema s povredama, pa su svi igrači na raspolaganju Husrefu Musemiću, uključujući Rifeta Kapića koji je tek stigao u redove Sarajeva i smatra se ponajvećim pojačanjem pred drugi dio sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, primijetili smo da je "titula" zabranjena riječ u taboru Sarajeva. Niko ne želi ni da pomisli, a kamoli priča o tome. Sarajevo svoje želi govoriti na terenima, a ako je suditi po pripremnim mečevima - spremno je.

Za kraj ćemo istaći da Sarajevo sutra igra protiv Astane od 17 sati po lokalnom, odnosno 15 po našem vremenu. U utorak će Sarajevo odigrati posljednji meč, a rival je Saburtalo Tbilisi iz Gruzije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.