Imao je šta reći temperamentni stručnjak

Husref Musemić malo o tuči, malo o igri, malo o Jahiću

S. Mlaćo

Kombinovani tim FK Sarajevo danas je u Antaliji za rivala imao gruzijski tim WIT Georgija, ali susret na kraju nije završen.

Naime, kod rezultata 2:2 došlo je do masovne tuče igrača oba tima i svi su na kraju otišli u svlačionicu.

Gruzijci su prvi poveli, Sarajeva došlo do preokreta sa dva brza pogotka na početku drugog poluvremena, ali tu nije bio kraj golijadi. Husref Musemić, šef struke FK Sarajevo, govorio je za SportSport.ba nakon meča.

"Na momente je bilo dobrih stvari. Gosti su bili previše nervozni, ali to se dešava. Nismo to željeli. Nisam nezadovoljan, dosta igrača je dobilo šansu. Utakmica nije bila planirana, ali smo je organizovali da bi pogledali neke igrače. Pokazala nam je nešto. Bio je voljni momenat, te agresivne igre. Bilo je i dobre igre", kazao je Musemić koji se dotakao i Ade Jahića koji je isključen već u 17. minuti.

"Bilo je proklizivanje. Izbio je loptu, nisam to dobro vidio. Dozvolili su nam da uđe drugi igrač. Šteta što nismo mogli vidjeti nešto više. Kada su on i Cruz u pitanju nismo donijeli odluku. Tu smo još 3-4 dana pa ćemo vidjeti".

Rifet Kapić će prema svemu sudeći biti posljednje pojačanje bordo tima ove zime.

"Mislim da smo sa Kapićem završili pojačanja. Što se mene tiče to je to. Radi se o kvalitetnom igraču koji će nam poboljšati kvalitet igre. Ne znamo koliko je fizički spreman, to će pokazati utakmice", dodao je Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Plavi21
????????
0 6
Edin Merlin
Ziv i zdrav nam bio legendo nasa !
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi