Trener Sarajeva nakon poraza

Musemić: Da smo iskoristili prilike u prvom poluvremenu...

Fudbaleri Sarajeva doživjeli su danas prvi poraz na pripremama u Antaliji. 

Bordo tim je izgubio od kazahstanske Astane sa 2:0, a trener Husref Musemić je nakon meča između ostalog rekao da je konačni ishod mogao biti i nešto drugačiji, ali da je sve u svemu zadovoljan prikazanim. 

"Prvo poluvrijeme smo igrali dosta dobro. Imali smo neke šanse, ali ih nismo iskoristili. Primili smo gol iz jednog prekida. To je tako u pripremnim mečevima. Kada ne iskoristite šanse i primite gol, brzo padate jer niste 100 posto spremni. Drugo poluvrijeme je bilo već nešto slabije. Da smo u prvom poluvremenu iskoristili neke šanse možda bi rezultat bio malo drugačiji, ali sve u svemu odigrali smo jednu dobru utakmicu".

Kratko je prokomentarisao i prvi gol Astane.

"Golman je morao da bolje reaguje kod gola jer je to njegov prostor, ali šta je-tu je".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sutra će šansu dobiti vjerovatno igrači koji su igrali prije dva dana. Mi smo to tako rasporedili da svi imaju svoju šansu na terenu i da nam pokažu ko je u ovom trenutku u najboljoj formi". "Uglavnom imam u glavi prvih 11 za start proljetnog dijela sezone".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.