Jedan pogodak odlučio pobjednika

Bekić donio pobjedu HŠK Zrinjski protiv Istre 1961

Samir Mlaćo

U posljednjoj pripremnoj utakmici nogometaši Zrinjskog danas su upisali pobjedu protiv hrvatskog prvoligaša Istre 1961. 

Nakon prvog poluvremena mreže su mirovale, a zatim u 66. minuti Bekić dovodi Plemiće u vodstvo. Do kraja bez uzbuđenja i bh. premijerligaš je slavio pobjedu.

HŠK Zrinjski je meč počeo u sastavu: Soldo, Gojković, Stojkić, Galić, Jakovljević, Čirjak, Perišić, Šovšić, Mujagić, Filipović, Veselinović.

Plemići se vraćaju kući gdje će dočekati nastavak prvenstva i derbi sa Širokim Brijegom. Zrinjski za FK Sarajevo zaostaje pet bodova, ali Pod Bijelim brijegom vjeruju da mogu nadoknaditi tu prednost i na kraju doći do nove titule prvaka.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.