Napravljen osvrt i na obavljene pripreme

Održana sjednica UO FK Željezničar: Otplaćene prethodno zatečene kreditne linije

U prostorijama FK Željezničar je održana još jedna proširena sjednica Uprave kluba na kojoj su prisustovali Nadzorni odbor i rukovodstvo Skupštine, kao i direktor kluba, te šef stručnog štaba.

Na sjednici je napravljena procjena do sada poduzetih aktivnosti, ali i procjena aktivnosti planiranih za budućnost, čiji je cilj doprinijeti razvoju FK Željezničar.

Također, istaknuto je da su izmirene sve plate i doprinosi prema fudbalerima i članovima administracije i to za prethodni period koji obuhvata oktobar, novembar i decembar.

Jedan od bitnijih zaključaka sjednice jeste i taj da je Upravni odbor FK Željezničar otplatio prethodno zatečene kreditne linije i izvršio prve uplate kada je u pitanju dug za teren.

FK Željezničar je u potpunosti izmirio troškove priprema, a pokrenute su i određene aktivnosti u cilju završetka radova i dobijanja neophodnih dozvola za istočnu tribinu.

Na sjednici su prezentovane aktivnosti i potencijalno rješenje po pitanju fasade i izgleda sjeverne tribine stadiona Grbavica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, na sjednici je istaknuto da je sve realizovano bez ijedne uplate po osnovu transfera, što može dodatno ohrabriti sve u i oko FK Željezničar i dati novu dimenziju očekivanjima.

Šef stručnog štaba Amar Osim je napravio osvrt na pripreme ekipe u Međugorju i Antaliji, te ih je ocijenio kao jako uspješne i kvalitetne. Šta više, prema Osimovom mišljenju se radi o najboljim pripremama u posljednjih nekoliko godina. Istaknut je i značajan napredak u pristupu svih fudblalera, te prisustvo pozitivne energije u ekipi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.