Defanzivac ponovo u Premijer ligi BiH

Tomislav Barbarić karijeru, ipak, nastavlja u HŠK Zrinjski

Midhat Šljivak

Iskusni hrvatski defanzivac Tomislav Barbarić nalazi se na treningu HŠK Zrinjski i karijeru će vjerovatno nastaviti u mostarskom klubu.

Bivši štoper FK Sarajevo povezivao se sa prelaskom u zenički Čelik, ali neočekivano se danas pojavio na treningu aktuelnog prvaka BiH.

Barbarić je već nastupao u Premijer ligi Bosne i Hercegovine i to u dresu FK Sarajevo u sezoni 2015/2016. Za Bordo tim je odigrao 23 utakmice i pritom je postigao tri gola.

Iz Sarajeva je otišao u Kortrijk, da bi potom stigao u Rudeš odakle je otišao u kazahstanski Atyrau. Osim za pomenute klubove u dosadašnjoj karijeri nastupao je još i za Dinamo Zagreb, Lokomotivu iz Zafreba, Split, Istru i Sturm.


Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.