Zlatan Nalić je odlučio da angažuje fudbalere koji su boravili na probnom radu. Trojica su zadovoljila njegove ukuse i postali su članovi FK Sloboda

Dogovorena saradnja

Sabit Alispahić i Petar Dodig novi igrači FK Sloboda! · Zvanično

Midhat Šljivak

Nakon što je dogovorena saradnja sa veznjakom Anelom Topuzovićem (22), FK Sloboda je zadnjeg dana prelaznog roka dovela još dvojicu fudbalera.

Kao što se i najavljivalo, novi članovi tuzlanskog tima postali su Sabit Alispahić i Petar Dodig.

Dodig je sa ekipom sa Tušnja dogovorio saradnju na godinu i po, dok će se uskoro znati i na koliko će ugovor potpisati i Alispahić.

Lijevi bek Alispahić uspio je da riješi papirologiju sa ekipom Metalleghea. Od jučer je slobodan igrač i ubrzo će uslijediti potpis ugovora sa Slobodom, gdje već igra njegov stariji brat Mehmed Alispahić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sa druge strane Dodig dolazi iz hrvatskih Sesveta. Tamo je proveo proteklu polusezonu, a u karijeri je igrao još za Neretvanac i GOŠK iz Gabele.

Dodig igra na poziciji defanzivnog veznjaka i za Sesvete je odigrao ukupno 11 utakmica u protekloj polusezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.