Sabit Alispahić ostaje u FK Sloboda?
Lijevi bek se nametnuo stručnom štabu Slobode u pripremnim utakmicama. Na kraju je odlučeno da se sa njim potpiše ugovor, ali ako riješi sve potrebne papire u bivšem klubu

Zadovoljio ukuse struke tima sa Tušnja

Sabit Alispahić ostaje u FK Sloboda? · Saznajemo

M. Šljivak

FK Sloboda će, kako stvari stoje, dobiti pojačanje za drugi dio sezone.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Sabit Alispahić je zadovoljio ukuse struke tuzlanskog tima, te bi trebao postati novi član tima sa Tušnja.

To će se i desiti ako ovaj 24-godišnji lijevi bek sutra riješi svu potrebnu papirologiju sa svojim bivšim klubom Metallegheom, gdje je proveo proteklu godinu i po.

Alispahić će u slučaju potpisa za Slobodu pojačati poziciju lijevog beka. Na ovoj poziciji trener tuzlanskog tima Zlatan Nalić nema previše izbora, a uglavnom na beku bude iskusni Perica Ivetić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sutra će se vjerovatno znati više o eventualnom potpisu Alispahića za Slobodu, a ako se to desi on će na Tušnju priključiti starijem bratu Mehmedu, nekadašnjem reprezentativcu BiH.

Sabit Alispahić je karijeru počeo u bugojanskoj Iskri, a pored Metalleghea je igrao i za NK Travnik.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi