Mladi štoper FK Sarajevo za SportSport.ba

Mujakić: Sutra ćemo vidjeti gdje smo i šta smo

Ekipa FK Sarajevo je danas odradila trening u svom Trening centru u Butmiru, a već sutra izabranike Husrefa Musemića očekuje generalka protiv Rudara iz Kaknja.

O dosadašnjem toku priprema nakon današnjeg treninga smo razgovarali sa prvotimcem FK Sarajevo, Nihadom Mujakićem.

"Prošli smo pripreme, prije par dana smo se vratili u Sarajevo. Sretni smo što smo opet tu, jer nekoliko sedmica nismo bili kući. Atmosfera u ekipi je stvarno na vrhunskom nivou", istakako je Mujakić, pa dodao:

"Mislim da smo se svi dobro spremili, sa našim kondicionim trenerom. Kada su u pitanju utakmice u Antaliji, nismo bili opterećeni rezultatom, tražili smo našu igru. Sutra nam je posljednja provjera i tu ćemo vidjeti gdje smo i šta smo".

Inače, susret između Sarajeva i Rudara se igra sutra od 14:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.