Trener FK Sarajevo

Musemić: Nisam zadovoljan formom nekih igrača, nadam se da će se popraviti

Fudbaleri Sarajeva danas su obavili još jedan trening pred start drugog dijela sezone u Premijer ligi BiH. 

Bordo klub je trenirao u Butmiru, a sutra ga na istom mjestu očekuje generalna proba protiv Rudara iz Kaknja.

Trener Husref Musemić rekao je da još uvijek nije zadovoljan formom određenih igrača i da očekuje kako će se to popraviti do nastavka Premijer lige.

"Pokazat će prvenstvo u kakvom smo stanju, atmosfera je dobra. Šteta što sutra ne igramo na normalnoj travi, nego na plastičnoj, ali šta je tu je".

Kako je zadovoljan formom igrača?

"Realitivno sam zadovoljan, ali par igrača mora podoći formu u ovih 10-ak dana. Nisam nešto pretjerano zadovoljan s njih nekoliko, ali se nadam da će dobiti svježine u ovih nekoliko dana i da će spremni dočekati drugi dio sezone".

Povrede?

"Crepulja i Rahmanović su imali lakše povrede, ali su danas trenitrali i sve je ok".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Je li zadovoljan obavljenim u prelaznom roku?

"Mi smo u prelaznom roku imali najveću želju da zadržimo igrače koje imamo i većinom smo uspjeli osim sa Adukorom. Nije želio da produži ugovor, ali smo doveli Lazića koji može igrati tu poziciju. Generalno, ako nismo bolji, nismo ni slabiji, ali kako će to izgledati na terenu, to ćemo tek vidjeti", kaže Musemić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Metropoljac
U prvi tim treba ubaciti igrače koji su bili rezerve ako su trenutno u boljoj formi. Možda se isplati. Promjene uvijek urode plodom
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi