Bavarci gube na WWK Areni

Bayern je bio na konopcima dok se nije pojavio Coman

Na WWK Areni u sklopu 22. kola njemačke Bundeslige trenutno se igra meč između Augsburga i Bayerna.

Bavarci su u Augsburg došli s namjerom da ostare trijumf i dođu na samo dva boda zaostatka Dortmundu, međutim nakon prvih 45 minuta stvari ne izgledaju baš najbolje po momčad Nike Kovača.

Već u prvoj minuti Bayern je primio gol nakon nespretne reakcije Goretzke, a premda su gosti brzo izjednačili preko Comana, u 23. minuti uslijedio je novi gol Augsburga koji je postigao Ji Dong-Won.

I kada se činilo da će Augsburg otići na odmor s prednošću, ponovo se pojavio Coman i u trećoj minuti nadoknade pogodio za rezultat prvog dijela, 2:2.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.