Ko se sjeća njega još: Sami Hyypia Kloppu "otkrio" slabe tačke Bayerna

Špijunirao protivnika

Ko se sjeća njega još: Sami Hyypia Kloppu "otkrio" slabe tačke Bayerna

Edmir Škorić

Sami Hyypia misli da zna kako Liverpool može ugroziti Bayern sljedeće sedmice.

On je gledao mnoštvo mečeva Bundeslige ove sezone, a za Liverpool Echo je podnio izvještaj nadajući se kako će time pomoći Jurgenu Kloppu

Legendarni 45-godišnji osvajač Lige prvaka iz Istanbula 2005. godine zna način kako da njegov tim dođe do četvrtfinala.

"U prvoj utakmici moramo biti veoma brutalni. U idealnom slučaju, moramo imati barem gol prednosti pred revanš. Znam da je Bayern prilično dobar, ali mislim da imaju slabosti u odbrani. Sposobni smo da postignemo nekoliko golova u dva meča."

"Ne možemo ih čekati, moramo igrati punim intenzitetom u obje utakmice. Hendikep je što neće biti Virgila van Dijka, ali nisam previše zabrinut. To stvara šansu nekom drugom. Postoje i drugi igrači koji mogu zauzeti njegovo mjesto. "

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Hyypia kaže da ne treba kalkulirati zbog činjenice da se ekipa bori na dva fronta.

"Zato što ekipa napreduje dobro u domaćem prvenstvu to ne znači da treba Ligu prvaka smatrati manje bitnom. Teško je gurati na dva fronta, ali to je sportski i moguće je. Obje ekipe bore se na dva fronta i žele ostati u igri za oba trofeja što je duže moguće. To je ono što ove klubove čini interesantnijim za fanove, svi žele da vide kako se njihov tim takmiči za dva najveća trofeja."

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti