Radnik dočekuje Loznicu

Žižović zadovoljan odrađenim, sutra generalka

Posljednju provjeru pred start sezone Radnik iz Bijeljine će imati protiv Loznice.

Šef stručnog štaba Mladen Žižović će u duelu s članom 2. lige Republike Srpske izvesti tim koji će činiti okosnicu u nastavku prvenstva, a utakmica će biti odigrana na Gradskom stadionu u Bijeljini.

"Zadovoljan sam poslom koji smo uradili na pripremama i siguran sam da ćemo potpuno spremni ući u nastavak sezone. Klub je doživio određene promjene u igračkom kadru, pogotovo u fazi odbrane, tako da to treba sve ukomponovati ali je važno napomenutiu da se svi igrači a pogotovo novajlije odlično uklapaju u novi sistem rada", kaže Žižović, pa dodaje:

"Najvažnije nam je bilo da u ovim mečevima niko ne doživi bilo kakvu povredu i na tom polju nam se posrećilo. Slijedi nam generalka protiv Loznice na našem stadionu, a zatim ulazimo u nedjelju odmora gdje ćemo raditi više na svježini kako bismo dočekali spremno prvu utakmicu protiv Željezničara", podvukao je trener Radnika.

Susret između Radnika i Loznice se, podsjetimo, igra sutra s početkom u 14:00 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.