Slaviša Radović, junak priče iz bajke: Nikada neću zaboraviti Helenin šok kada je vidjela prsten!
Neočekivana prosidba izazvala je veliki interes u regionu. Glavna zvijezda priče je fudbaler Radnika Slaviša Radović...

Romantična prosidba fudbalera Radnika

Slaviša Radović, junak priče iz bajke: Nikada neću zaboraviti Helenin šok kada je vidjela prsten!

M. Šljivak

Ako to dosad nije bio, fudbaler Radnika iz Bijeljine Slaviša Radović, proteklih dana je glavna tema regionalnih medija.

Lijevi bek bijeljinskog tima izveo je spektakularnu prosidbu. Otputovao je u njemački Manhajm kako bi zaprosio dugogodišnju djevojku Helenu Vlačić. To je učinio u kostimu Mikija Mausa i potpuno je voljenu Helenu ostavio bez teksta.

Radović je za SportSport.ba otkrio detalje ove posve jedinstvene prosidbe koja je izazvala lavinu pozitivnih komentara.

Kako si došao na ideju da izvedeš ovako jedinstvenu prosidbu?

"Na tu ideju sam došao još prije dvije godine. Samo mi je to bilo u glavi i znao sam da ću je tako zaprositi. Znam da obožava Mikija Mausa još iz djetinjstva. Vodio sam se ka tome da će ona sama prići da se slika sa mnom i da će mi to biti dobra šansa da je iznenadim i da kleknem pred njom. Na kraju se tako i dogodilo", rekao je Radović.

Slaviša je napustio pripreme tima kako bi otišao u Njemačku, ali su mu u Radniku svi pružili veliku podršku.

"Kompletan tim je znao da ću je vjeriti, jer sam morao da napustim pripreme posljednji dan, kako bih otišao za Njemačku. Nisu svi znali za ideju prosidbe, ali su se oduševili kada je izašao snimak i kada su vidjeli šta sam uradio. Prijatelji su takođe oduševljeni, posebno oni iz Njemačke. Želio bih da se zahvalim šefu stručnog štaba i svima u klubu što su mi izašli u susret kako bih ostvario svoj plan."

Opisao je fudbaler Radnika i Heleninu reakciju kada je ugledala njega ispod kostima.

"Ona je bila u potpunom šoku. Nije mogla da veruje da sam to ja. Sve je tako dobro odrađeno da nije mogla uopšte da posumnja da se baš ja nalazim ispod kostima. Taj njen šok kada je vidjela mene i prsten nikada neću zaboraviti".

Uskoro će se znati i tačan datum kada će ovaj 25-godišnji defanzivac stati na "ludi kamen". Postoji mogućnost i da život nastavi van BiH.

"Helena dolazi sljedeće sedmice i onda ćemo da krenemo u pripremu vjenčanja. Uskoro ćemo znati i tačan datum", ističe Radović, te dodaje:

"Gdje ćemo nastaviti život? To zavisi od mene i moje karijere. Najbitnije je da smo zajedno, a gdje će nas život odvesti, vidjećemo", rekao je za kraj razgovora za SportSport.ba Slaviša Radović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon što je napravio veliki životni korak, Radović se vratio obavezama u Radniku, a ovaj tim u drugi dio sezone kreće duelom protiv sarajevskog Željezničara.

Promo

Top Komentari

Medo-Brundo
Ehh fina stvar
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi