Golman Širokog Brijega pred hercegovački derbi

Bilobrk: Učinit ćemo sve da bodovi ostanu na Pecari

Predstojećeg vikenda starta drugi dio sezone u Premijer ligi BiH. Možda i najzanimljiviji susret se očekuje na Pecari, gdje se sastaju Široki Brijeg i Zrinjski, što je ujedno i veliki hercegovački derbi.

Očekuje se i kako će stadion Pecara biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a u taboru Širokog Brijega vjeruju da, ukoliko budu na pravoj razini, mogu slaviti i na pravi način otvoriti proljetni dio šampionata.

"Iza sebe imam desetak hercegovačkih derbija. Svaki novi nosi novu draž, to je posebna utakmica, jer svako želi pobjedu. Niko se s bodom ne zadovoljava. Hercegovački derbi na Pecari uvijek je poseban, jer je tu atmosfera prava nogometna", kazao je golman Širokog Brijega Luka Bilobrk i obećao veliku borbu svojih suigrača za pobjedu.

"Znamo koliko ova utakmica znači ljudima iz Širokog Brijega. Obećavam da ćemo dati sve od sebe i obradovati naše navijače. Pozivam ih da budu uz nas u što većem broju i da se na kraju zajedno radujemo. Znam da i Zrinjski dolazi po pobjedu, oni imaju svoje adute, ali mi ćemo sve uraditi da bodovi ostanu na Pecari i da se priključimo borbi za sami vrh", poručio je Bilobrk.

Utakmica se, podsjetimo, igra u nedjelju s početkom u 17:00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.