Predsjednik Čelika na predstavljanju novog trenera

Olgun: S plašljivcima rat ne mogu dobiti, s herojima do smrti!

Edmir Škorić

Nogometni klub Čelik dobio je novog trenera, a radi se o Cihatu Arslanu, koji je danas predstavljen na Bilinom polju.

Predstavljanju novog trenera prisustvovao je i predsjednik kluba Aydin Olgun.

“Dogovorili smo se sa novim trenerom da će bez naknade raditi prva četiri mjeseca. Njegovo porijeklo je iz Bosne, Sandžaka. Trener je otišao i u vezi toga nemamo potrebe puno pričati. Mi za doborobit kluba vidimo da će ovako biti bolje. Samo jedno imam da kažem u vezi prethodnog trenera. Ja gledam u životu ovako. S plašljivcima rat ne mogu dobiti, a sa herojima do smrti”, kazao je Olgun između ostalog.

Podsjećamao, Čelik je otpustio Adnana Orneka nakon pobjede protiv Slobode u subotu u Zenici, a u narednom kolu Čelik će odmjeriti snage s Tuzla Cityjem.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.