Teren sa umjetnom travom na trening kampu NK Široki B.

Pomoć u ostvarenju vrijednog projekta

Bazina donirao sredstva za kamp

Mario Bazina, do jučer sportski direktor NK Široki Brijega, donirao je značajna financijska sredstva kako bi pomogao u izgradnji trening kampa Musa – Karačić na Mostarskom blatu.

Ova sredstva će se iskorisiti za izgradnju i opremanje  fitness centra u sklopu kampa.

Iz  nogometnog kluba Široki Brijeg se zahvaljuju Bazini na ovom činu, što je prepoznao vrijednost i važnost projekta kampa za trening na Mostarskom blatu te na njegovom dosadašnjem radu u klubu.

Na kampu Musa-Karačić nalaze se tri terena od kojih je jedan sa umjetnom travom, a na glavnom terenu su prošle godine započeti radovi na jednoj tribini koja je danas skoro pa gotova.. Uz staru svlačionicu izgrađena je i nova, a uz svlačionice u funkciji će biti spomenuti fitness centar te nekoliko uredskih prostorija.

NK Široki Brijeg je uz beogradski Partizan jedini klub na prostorima ex-yu države koji ima svoj vlastiti kamp što je za svaku pohvalu i primjer svima u BiH ali i šire.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.