Trener FK Sarajevo nakon meča

Musemić: Nije ovo željoteka

FK Sarajevo večeras je pobijedio HŠK Zrinjski sa 1:0 na Koševu u prvom meču četvrtfinala Kupa BiH. 

Nakon meča medijima se obratio šef stručnog štaba Bordo ekipe Husref Musemić.

"Generalno, zadovoljan sam sa prvih pola sata. U drugom dijelu nismo imali kontinuitet. Bila je ovo teška utakmica u kojoj je i naš protivnik imao svoje šanse. Teška, zahtijevna utakmica, dali smo jedan gol... Pobijedili smo bez primljenog gola. Zrinjski je u drugom dijelu bio dobar. Mogu reći da je bolje 1:0, nego 2:1. Nihad Mujakić se požalio na povredu aduktora".

"Zrinjski je imao šest novih igrača večeras u odnosu na prošli meč pa je djelovao dosta svježije u odnosu na nas. U igri Zrinjskog nisam vidio ništa što me je iznenadilo i što nisam očekivao. Oni će nam biti glavni konkurenti za titulu. Ostaje žal što nismo postigli još koji gol, ali nije ovo željoteka. Ipak, da smo u prvom dali još jedan gol, možda bi u drugom primili jedan. Tako da mislim da bi trebali biti zadovoljni, imamo dobar rezultat".

Podsjetimo, revanš susret se igra 13. marta na stadionu Pod Bijelim brijegom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.