Široki je pobijedio Gyor u prvoj pripremnoj utakmici

Memorijalni turnir Gojko Šušak

Široki i Vukovar otvaraju turnir

Danas započinje novi Šuškov memorijal koji se igra u organizaciji nogometnog kluba Široki Brijeg. Ove godine uz domaćina, prošlogodišnjeg osvajača turnira, nastupaju hrvatski prvoligaš Cibalia iz Vinkovaca te hrvatski niželigaši Imotski i Vukovar.

Iz kluba ističu da su sve odradili što se tiče organizacije te da je sve spremno za početak ovog turnira.

Sa početkom u 14:50 sati bit će svečano otvaranje turnira na stadionu Pecara,a nakon toga u 15:00 sati odigrat će se prva utakmica polufinala između NK Široki Brijeg i NK Vukovar '91.

Druga polufinalna utakmica na rasporedu je u subotu 06. veljače na kampu Musa – Karačić na Mostarskom blatu sa početkom u 14 sati,a sastaju se HNK Cibalia i NK Imotski.

Finale je na rasporedu u nedjelju  07.veljače u 13:30 sati na stadionu Pecara dok će se susret za treće mjesto odigrati na kampu Musa-Karačića na Mostarkom blatu sa početkom u 12:00 sati.

Širokobriježanima će nastup u polufinalu biti druga pripremna utakmica u zimskom pripremnom razdoblju. Očekuje se i nastup novo pristiglih igrača, Veliza i Markića, te najnovije akvizicije, bivšeg igrača Širokog Brijega Mislava Karoglana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.