Anthony Carol i Ian Rush se zabavljaju već pet godina, a sada će sve to krunisati brakom

Ian Rush se ponovo ženi

Legenda Liverpoola zaručila 22 godine mlađu Carol: "Kao djevojčica sam ga gledala na TV-u"

Edmir Škorić

Legenda Liverpoola Ian Rush spreman je za brak sa irskom pjevačicom i modelom Carol Anthony.

Rush (57) i Carol (35) 'hodaju' više od pet godina i čini se da je došlo vrijeme da sve to začine ulaskom u bračnu zajednicu.

Rush je 22 godine stariji od Carol, no njima ta dobna razlika ne predstavlja probleme i oboje tvrde da su zajedno najsretniji. Nekadašnji igrač Liverpoola je u vezu sa Carol ušao godinu dana nakon što je završio 25-godišnji odnos sa bivšom supruguom Tracy.

Govoreći za irski Independent , bivša pop zvijezda Carol, koja inače vodi vlastitu produkcijsku kuću pod nazivom Home-run Productions, priznala je da će se udati za Rusha.

"Već dugo pričamo o tome. Mi smo oduvijek znali da ćemo ostati zajedno na duže staze. Kada putujemo zajedno, Ian me uvijek predstavlja kao svoju ženu. Prije dvije nedjelje sam ga ispravila i rekla: 'Iane, nisam tvoja žena', a on je rekao: 'Da, ali želim da budeš'"; kazala je Carol.

I kakav je odgovor bio?

"Nema ništa na ovom svijetu što bi me učinilo sretnijom!".

Dodala je i da je Rush, koji ima dva sina iz prethodne veze, rekao svom bratu: "Nikada nisam znao za pravu sreću dok nisam sreo Carol."

"Uvijek sam bila navijačica Liverpoola, gledala sam Iana kako igra na TV-u kada sam bila djevojčica. Svi u mojoj porodici su navijači Liverpoola, ali ja ne vidim razliku u godinama i neku prepreku", kazala je.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.