Zrinjski, Široki, Željezničar, Sarajevo... pogođeni zbog smrti Bandića

Edmir Škorić

Smrt Krešimira Bandića, mladog golmana Širokog, zatekla je mnoge.

Bandićeva smrt pogodila je sportsku javnost u Bosni i Hercegovini, a redom se od njega opraštaju brojni igrači, kao i klubovi.

Zrinjski, u kojem je ponikao, ubrzo je ostavio oproštajnu poruku.

"Večeras smo svi zajedno ostali zatečeni i pogođeni šokantnom i tužnom viješću o preranom odlasku našeg Krešmira Bandića, vratara koji je svoje prve nogometne korake kao i najveći dio karijere proveo u našem klubu.

HŠK Zrinjski Mostar izražava duboku i iskrenu sućut obitelji i prijateljima.

Počivaj u miru, Keta", objavio je Zrinjski.

Fudbalski klub Željezničar je izrazio najiskrenije saušešće porodici, NK Široki Brijeg i svim ožalošćenima.

"Kolektiv Fudbalskog kluba Sarajevo upućuje najiskrenije saućešće porodici, prijateljima i NK Široki Brijeg povodom smrti Krešimira Bandovića", objavio je Fudbalski klub Sarajevo.

Klub za koji je ove sezone Bandić nastupao, NK Široki Brijeg, objavio je sljedeće:

S velikom tugom i boli potvrđujemo iznenadnu smrt našeg dragog suigrača, prijatelja i kolege Krešimira Bandića i upućujemo najdublju sućut njegovoj obitelji, suigračima i prijateljima.

Njegov neosporni vratarski talent, vedri duh i pozitivno raspoloženje koje je unosio među suigrače i prave ljudske kvalitete koje su ga krasile neizmjerno će nam nedostajati u danima koji slijede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dragi prijatelju, dragi Keta, počivaj u miru Božjem!!!

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.