Na Pecari ne mogu vjerovati: "U šoku sam..."

Napustio nas je Krešimir Bandić

Na Pecari ne mogu vjerovati: "U šoku sam..."

Bosanskohercegovački nogomet potresla je velika tragedija. U 23. godini života preminuo je golman Širokog Brijega Krešimir Bandić.

Više informacija o Bandićevoj smrti u ovim trenucima nije poznato, navodno je po golmana Širokog Brijega koban bio infarkt, a tužne vijesti potvrdio nam je i saigrač Josip Kvesić. Nije mogao kontrolisati emocije, u stanju je šoka.

"Prije deset minuta sam saznao. Ne znam, ne znam stvarno... U šoku sam. Imam osjećaj da je sve san, ali...", kaže Kvesić.

Nažalost, premlad je ovaj svijet napustio Krešimir, za koga saigrači i poznanici imaju samo riječi hvale i koji je spadao u red onih dobrih ljudi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bandić je dijete Zrinjskog u kojem je napravio svoje prve nogometne korake još kao mali dječak s nepunih šest godina. U mostarskom klubu nikada nije dobio pravu šansu da pokaže ono što zna i može, te je koncem prošle godine sporazumno raskinuo ugovor i postao član Širokog Brijega.

Ove sezone branio je na tri utakmice Premijer lige BiH, u 10., 11. i 12. kolu protiv Zvijezde 09, Sarajeva i Tuzla Cityja.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
Oglasi

Najčitanije iz kategorije