Duel starih rivala

Željezničar gostuje na Poljudu 13. februara

Adnan Beganović

Sarajevski Željezničar i splitski Hajduk odigrat će 13. februara na Poljudu prijateljski susret, a na proljeće će najvjerovatnije na Grbavici biti uprilćen revanš susret ove dvije ekipe.

Sportski direktori Željezničara i Hajduka, Đelaludin Muharemović i Ivica Šurjak, dogovorili su odigravanje prijateljskog susreta između dva kluba 13. februara na Poljudu, a ovaj duel izabranicima Amara Osima trebao bi biti i "generalka" pred početak proljetnog dijela prvenstva.

Na sastanku je također dogovoreno odigravanje revanš susreta na Grbavici tokom proljeća, kada obje ekipe nađu odgovarajući slobodni termin, a veliki broj navijača sarajevske momčadi najavio je odlazak na Poljud 13. februara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.