Foto: Screenshot/Index.hr

Odbranom spasio svoj tim

Ljubi, ljubi ali glavu ne gubi: Trener Dinama izljubio Livakovića pred kamerama

Endin Čaušević

Dinamo je nastavio svoj san u Evropskoj ligi jer su večeras pred prepunim Maksimirom pobijedili Benficu sa 1:0.

Zagrebački klub se smatrao autsajderom večeras, ali su još jednom odigrali sjajnu utakmicu i iznenadili Benficu. Dinamo je slavio sa 1:0, a jedini gol postigao je Petković iz penala.

Junak domaćeg tima bio je golman Livaković koji je u sedmoj minuti odbranio nevjerovatnu šansu za Benficu i to je bio detalj koji je sigurno donekle prelomio ovaj meč.

Koliko su saigrači i trener bili ponosni na njega pokazalo se nakon meča. Trener Dinama, Nenad Bjelica, se pojavio u mix zoni i prekinuo izjavu Livakovića, te ga poljubio i čestitao mu na sjajnoj partiji. Video ovog događaja možete pogledati OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.