Ona je velika navijačica Real Madrida i River Platea, a u Argentini se proslavila radeći kao saradnica u jednoj poznatoj emisiji

Argentinka ljubi Valverdea

Mlada novinarka otkrila da je u vezi sa igračem Real Madrida

Edmir Škorić

Argentinska novinarka Mina Bonino pohvalila se kako je postala nova djevojka mlade zvijezde Real Madrida.

Mina je postala nova WAGsica i očigledno uživa u takvom statusu. Njen novi dečko je urugvajski veznjak Real Madrida, 20-godišnji Federico Valverde.

Mina Bonina je 24-godišnja argentinska sportska novinarka koja je prilično popularna u svojoj zemlji od kada radi kao saradnik u jednom od najpoznatijih televizijskih programa 'Instrusos'.

Ove subote ona je na Instagramu otkrila da održava sentimentalnu vezu s urugvajskim igračem, a do sada su u tajnosti bili u vezi.

Novinarka nije dala nikakve detalje o svojoj romansi, ona je jednostavno htjela da je objavi tako što će podijeliti zajedničku fotografiju u svojim pričama na Instagramu, nacrtavši srce pored njegove oznake.

Pored toga, Valverde je takođe želio da se pohvali devojkom svojim pratiteljima, pa je nekoliko minuta kasnije napravio isti korak kao i njegova djevojka.

Mina je, inače, mavijačica River Platea, kojeg je pratila na Santiago Bernabeu kada je njen omiljeni klub pobijedio Bocu Juniors i osvojio naslov južnoameričkog prvaka.

Također, u više navrata se ranije slikala u dresu Real Madrida, za koji očito navija, posebno sada kada joj je dragi u tom klubu.

Sada je u odabranom društvu ljepotica koje su u vezi ili braku sa poznatim i slavnim igračima. Uz to, imat će priliku da upozna još neke slavne ličnosti u društvu svog izabranica Federica, koji sve više igra kod Santiaga Solarija u Realu ove sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.