Press konferencija nakon uzvratnog susreta 1/4 finala Kupa BiH

Musemić: Bili smo i sretniji i spretniji!

Poslije utakmice Zrinjskog i Sarajeva u prostorijama mostarskog kluba održana je press konferencija na kojoj su se pojavili pomoćni trener Plemića Mario Ivanković i glavni trener FK Sarajevo Husref Musemić.

Ni jedan ni drugi trener nisu imali preduga izlaganja a prvi se novinarima obratio Musemić:

"Mislim da je prvo poluvrijeme bilo s više šansi a nitko nije postigao gol. Tko zna gdje bi otišla utakmica da je Zrinjski zabio. Malo smo fizički pali jer smo prije tri dana igrali jaku utakmicu. Bili smo danas sretniji i spretniji, moglo je otići i u drugom smjeru ali nije na sreću. Imamo veliku prednost ali dok ne obezbijedimo teoretski ja neću smatrati da je prvenstvo završeno. Čestitam Zrinjskom na korektnoj utakmici".

Mario Ivanković je dodao:

"Složio bih se s trenerom Musemićem što se tiče prvog poluvremena. Mi imamo problem s realizacijom. Žalimo i za ovih par šansi pred kraj, posebno za ovom Bencunovom. Sarajevo je bilo sretniji tim danas ali sasvim zasluženo prolaze u polufinale Kupa". - kratko je dodao Ivanković.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.