Napadač Milana

Piatek: Kao dijete sam navijao za Arsenal, volio sam Henryja i Bergkampa

Napadač Milana Krzysztof Piatek otkrio je za koji klub je navijao kao dijete. 

Poljska senzacija kaže kako je bio veliki fan Arsenala dok je odrastao i da su mu se posebno sviđali igrači poput Thierryja Henryja i Dennisa Bergkampa.

On je za Tuttosport izjavio sljedeće: "Bio sam navijač Arsenala dok sam odrastao. Zaista sam volio Wengerov stil igranja i sviđali su mi se šampioni poput Henryja ili Bergkampa", poručio je Piatek.

Poljak igra zaista sjajno ove sezone i čini se kako su Rossoneri napravili jedan od najboljih poteza u posljednjim godinama njegovim dovođenjem.

Piatek je u Seriji A ove sezone, igrajući za Genovu i Milan, postigao ukupno 27 golova u svim takmičenjima, a odigrao je 30 utakmica.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.