Monchi spremio pet pojačanja za Arsenal, jedno iz Rome

Lista želja

Monchi spremio pet pojačanja za Arsenal, jedno iz Rome

E. Škorić

Bivši direktor Seville i Rome uskoro će započeti avanturu u Londonu i na Emirates želi da dovede nekoliko novih pojačanja.

Ljeto će u Arsenalu biti zanimljivo, klub će po svemu sudeći napraviti dosta promjena, a novi direktor kluba sprema listu pojačanja uz saglasnost Unaija Emeryja.

Arsenal je pobjedom nad Manchester Unitedom za vikend napravio dobar korak u borbi za četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka, a ako istu ostvari, nema sumnje da će se ambicije povećati i da će samim tim biti i veći budžet, a i lakše nagovoriti igrača na dolazak.

Prema italijanskom Mediasetu, 50-godišnji Monchi bit će narednih mjeseci zaposlen, a navodno je njegov cilj da dovede pet igrača.

Na listi želja su Adrien Rabiot iz PSG-a, zatim Nicolo Zaniolo iz Rome, Daniele Rugani iz Juventusa, potom iskusni Ever Banega iz Seville i Nicolas Tagliafico iz Ajaxa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To je zanimljiva lista igrača i uključuje neke s kojim su Monchi ili Emery radili ranije.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi