Mnogi su jedva dočekali kiks tima sa Old Trafforda

Poraz Uniteda u FA kupu od Wolvesa je bio dovoljan da krene ismijavanje na društvenim mrežama

S. Pašalić

Manchester United je večeras poražen od Wolverhamptona sa 2:1 u četvrtfinalu FA kupa, te se tako tim sa Old Trafforda oprostio od ovog takmičenja.

Jimenez je doveo Wolverhampton u vodstvo u 70. minuti, da bi samo šest minuta kasnije Jota povećao vodstvo domaćih na 2:0.

U 95. minuti Rashford je smanjio na 2:1, ali je bilo prekasno da se više bilo šta napravi. Mnogi igrači Uniteda su podbacili u ovoj utakmici, a najviše se spominju Pogba, Martial i Lingard.

Na društvenoj mreži Twitter je već počelo naslađivanje nakon ispadanja Manchester Uniteda iz FA kupa i ismijavanje taktike Solskjaera, a prema viđenom do sada čini se kao da je United ispao iz Lige prvaka, a ne iz ovog kup natjecanja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.