Valencia definitivno odlazi iz Uniteda: Otac otkrio četiri opcije

Gdje će Ekvadorac nastaviti karijeru?

Valencia definitivno odlazi iz Uniteda: Otac otkrio četiri opcije

Iskusni desni bek Manchester Uniteda Antonio Velencia naredne sezone neće nositi dres Crvenih đavola.

Njegov ugovor sa Manchester Unitedom ističe na ljeto, a već odavno se špekulisalo da će to i zvanično biti kraj saradnje velikana sa Old Trafforda i iskusnog Ekvadorca.

Sada je otac (i menadžer) Antonija Valencije potvrdio da se njegov sin na ljeto razilazi sa Unitedom, ali i otkrio koji su timovi u opticaju za saradnju.

"Definitivno neće nastaviti u Manchesteru. Želi promjenu sredine, a klub mu svakako neće ponuditi novi ugovor. Svemu jednom dođe kraj", izjavio je otac Antonija Valencije, Luis, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Opcije su Arsenal, West Ham, Inter i jedan klub iz Kine, ali u fudbalu se sve konstatno mijenja. Želi napraviti najbolji izbor, ali iznad svega sa svojim novim klubom želi potpisati ugovor na dvije godine".

Antonio Valencia (33) je u Manchester United stigao 2009. godine iz Wigana i od tada je s uspjehom nosio crveni dres. Ipak, ove sezone nije u planovima trenera Crvenih đavola, pa je skupio tek osam nastupa (5 u PL i 3 u Ligi prvaka).

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi