Vratit će se u tim?

Saga Intera i Icardija se završava: Wanda se ponovo oglasila

Endin Čaušević

Mauro Icardi već više od mjesec dana s tribina prati utakmice Intera nakon što je odbio da trenira s ekipom.

Icardiju je prvo oduzeta kapitenska traka zbog odugovlačenja s potpisom novog ugovora, a zatim je Argentinac poručio da je povrijeđen i da ne može igrati.

No, ljekarski pregledi utvrdili su da Icardi ne govori istinu i da je spreman za igru. Ipak, argentinski napadač ne trenira s ekipom, a Luciano Spalletti odbija i dalje da ga uvrsti u konkurenciju za neki meč ovog tima.

Mnogi su najviše optužili njegovu suprug Wandu Naru za skandal oko novog ugovora jer postavlja uslove na svoju ruku. Međutim, Wanda se sada oglasila i najavila da bi se situacija konačno trebala izgladiti.

"Razgovarala sam s Marottom i ne postoje problemi. Blizu smo da sve ovo završimo. Mauro se oporavlja od povrede koljena i zbog toga ne igra. Nema nikakvih problema sa saigračima i sigurna sam da će se vratiti u ekipu kada se oporavi", rekla je Wanda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.