Gledao meč protiv Betisa

Cristiano Ronaldo: Messi je najbolji igrač svijeta, ali odmah nakon mene

Endin Čaušević

Prošlog vikenda Lionel Messi odigrao je maestralnu utakmicu protiv Betisa na kojoj je Barcelona pobijedila sa 4:1.

Messi je ovaj meč završio s tri gola, te se ne zna koji je bio ljepši. Na kraju je Argentinac dobio aplauz cijelog stadiona Betisa što dovoljno govori o tome kakvu utakmicu je odigrao.

Engleski Daily Express objavio je da je i Cristiano Ronaldo svojim prijateljima komentarisao utakmicu između Barcelone i Betisa, te je priznao da je gledao Messijeve majstorije.

Navodno, on je prijateljima rekao da mu se posebno svidio treći gol Messija, ali onda je jasno dao do znanja da je i pored svega on najbolji igrač svijeta.

"Vidio sam hat-trick Messija protiv Betisa. On je bio odličan, a posebno treći gol se izdvaja i nevjerovatan je. Messi je najbolji igrač svijeta, ali odmah nakon mene", navodno je rekao Ronaldo svojim prijateljima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.