Messi i društvo poraženi u Madridu

Gaučosima nije pomogao ni Leo

Messi i društvo poraženi u Madridu

Reprezentacija Argentine u prijateljskoj utakmici odigranoj u Madridu doživjela je iznenađujući poraz od Venecuele.

Bila je ovo utakmica u kojoj su Gaučosi po prvi put imali u sastavu Messija još od ispadanja na Mundijalu u Rusiji, ali ni zvijezda Barcelone na kraju nije bila od pomoći, jer su Venecuelanci slavili sa 3:1.

Već na samom startu dalo se naslutiti da se Argentincima dobro ne piše. U šestoj minuti Venecuela je došla do prednosti zahvaljujući pogotku koji je postigao Rondon, a do odlaska na odmor mreža Armanija zatresla se još jednom, tačnije u 44. minuti kada za 2:0 pogađa Murillo.

U 59. minuti prednost Venecuele smanjio je Martinez, činilo se da se Argentinci vraćaju u meč, ali to je bilo to od Gaučosa. Drugu pobjedu Venezuele protiv Argentine u historiji zapečatio je još jedan Martinez, ovaj put Josef, koji je zabio penal za 3:1.

Unatoč tome što je riječ o prijateljskoj utakmici, očekivalo se puno više od Argentinaca večeras.

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Lessi goat hahaahahah jes al koza
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi