Ramos je rekao kako mu se Frostove slike svišaju jer su kombinacija grubosti i elegancije, a to je ono što ga oduševljava.

Zaljubljenik u umjetnost

Da li se zeza: Ramos platio sliku vrtoglavih 40 hiljada eura

Esmer Oštraković

Kapiten Real Madrida u posljednje vrijeme na svom Instagram profilu pokazao je da voli umjetnost, te se pohvalio sa nekoliko slika koje je kupio.

Sada je objavio novu sliku koju je kupio, a cijena slike je vrtoglavih 40 hiljada eura.

U pitanju je slika koju je naslikao Phil Frost, a koji se bavi uličnim grafitom. Njegove slike kreću se od stotinu eura pa sve do 40 hiljada eura, a čini se da je najskuplju kupio upravo Ramos.

Ramos je rekao kako mu se Frostove slike svišaju jer su kombinacija grubosti i elegancije, a to je ono što ga oduševljava.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.