Ništa od odlaska u Juventus

Zidane ubijedio Marcela da se predomisli

Brazilac Marcelo će unatoč glasinama o odlasku na kraju ostati u Realu, tvrdi španski As.

Za vrijeme ere Santiaga Solarija ovaj iskusni fudbaler i nije imao najbolji status. Većinu utakmica Marcelo je pratio s klupe i bio je odlučan u namjerama da napusti Santiago Bernabeu, ali kako navodi eminentni As, odluku je u međuvremenu promijenio.

U to ga je ubijedio novi trener Zinedine Zidane koji mu je dao do znanja da je i dalje vrlo bitan član momčadi, te da može računati na standardnu minutažu ako nastavi da radi kvalitetno na treninzima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marcelo je već zauzeo svoje mjesto u startnoj postavi u pobjedi nad Celtom, pa je realno za očekivati da će tako i ostati u nastavku sezone.

Prethodnih sedmica Marcelo se najviše povezivao s Juventusom, činilo se da će krenuti stopama Cristiana Ronalda, ali Bianconeri će na kraju, po svemu sudeći, ostati praznih ruku.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.