Najavljeno iz kluba iz Srebrenika

FK Tuzla City i OFK Gradina potpisuju zvaničnu saradnju

Danas su iz Gradine obavijestili svoje navijače da je dogovorena saradnja sa bh. premijerligašem Tuzla Cityjem.

Uskoro bi saradnja federalnog drugoligaša (Sjever) i premijerligaša trebala biti i ozvaničena, a dva kluba će sarađivati na više polja.

Zvanično saopštenje OFK Gradina Srebrenik prenosimo u cjelosti:

"Poštovani članovi i navijači našeg kluba, želimo vas obavijestiti o odličnim vijestima koje ovih dana stižu iz naše Gradine.

Predstavnici FK Tuzla City i našeg kluba te lokalne zajednice dogovorili su saradnju i u toku je završno definisanje ugovora koji će ubrzo biti potpisan između Gradine i premijerligaša iz Tuzle.

Ova saradnja biti će prvi korak ka povratku uspješne Gradine, do izražaja će posebno doći rad u omladinskim selekcijama oba kluba a pored toga biti će stavljen i poseban akcenat na rezultate i rang u kojem će se takmičiti naš klub, kao i sama izgradnja i poboljšanje infrastrukture na Gradskom stadionu.

Vrijedi dodati da je ova saradnja već jednim dijelom započela, a detalje oko svečanog potpisivanja ugovora objaviti ćemo blagovremeno.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Našim navijačima poručujemo da se strpe još malo kada ćemo u javnost pustiti zvanične i opširnije informacije, koje će sigurno predstavljati povratak Gradine ka stazama stare slave."

Inače, Gradina je trenutno drugoplasirana ekipa u Drugoj ligi FBiH - Sjever, dok je Tuzla City devetoplasirani tim Premijer lige BiH.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.