Mnogi veliki klubovi su pokazali interes da dovedu Hakima Ziyecha

Ajax će dobro zaraditi na Marokancu

Rat Bayerna i Brussije za igrača Ajaxa: Bavarci kontaktirali igrača, Milioneri već poslali ponudu

S. Pašalić

Igrač Ajaxa Hakim Ziyech je svojim sjajnim igrama ove sezone privukao pažnju mnogih velikana širom Evrope.

Između ostalih privukao je i pažnju dva njemačka velikana, Bayerna i Borussije Dortmund koji već sada vode veliku bitku za ovog 26-godišnjeg Marokanca.

Bayern je već kontaktirao igrača, ali je Borussia bila konkretnija i već je poslala ponudu za igrača Ajaxa koji još nije odlučio gdje će nastaviti karijeru.

Engleski mediji izvještavaju kako su i neki klubov iz Premier lige zainteresovani za ovog igrača. Posebno se spominju Chelsea, Arsenal, Everton i Leicester City. Osim toga, Roma i Real Madrid također stoje u redu za sjajnog igrača Ajaxa.

Ziyech ima ugovor s Ajaxom do 2021. godine, a očekuje se da bi holandski klub mogao za njega dobiti između 35 i 50 miliona eura iako njegova cijena i dalje raste.

Promo

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.