Golman Zeničana za SportSport.ba

Pavlović: Napravio sam odličan potez dolaskom u Čelik

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra gostuju ekipi Krupe u okviru 26.kola Premijer lige. Zeničani se bore za Evropu, dok je Krupi sutra vjerovatno i zadnja šansa da uhvati priključak ekipama GOŠK-a i Zvijezde 09 u borbi za opstanak.

Zeničani su svjesni važnosti sutrašnje utakmice, a sigurno da će posljednja prepreka za igrače Krupe i sutra biti sjajni Bojan Pavlović, koji brani sjajno ovog proljeća u Čeliku. Ovaj iskusni čuvar mreže za SportSport.ba najavio je naredni meč svoje ekipe, te se osvrnuo i na svoj dolazak na Bilino polje iz ekipe Sarajeva.

"Očekuje nas teška utakmica, idemo ekipi koja se bori za goli život i koja će sutra tražiti šansu da se pobjedom priključe ostalim ekipama u borbi za opstanak. Bez obzira na to imamo i mi svoju računicu, dobro igramo, imamo dobar niz i nadam se da ćemo tako nastaviti", ističe Pavlović.

Nakon dolaska iz Sarajeva na Bilinom polju brani u velikoj formi.

"Cijela ekipa igra dobro, tako kada smo kao tim, onda uvijek iskoči neki pojedinac. U posljednje dvije utakmice možda sam to bio ja, sutra će biti neko drugi, najbitnije je da ekipa postiže dobre rezultate, a sve ostalo je manje važno. Bitno je da mi osvajamo bodove i ostvarujemo dobre rezultate", ističe iskusni čuvar mreže.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dolazak na Bilino polje pokazao se kao dobar potez

"Sigurno da sam napravio odličan potez što sam došao u Čelik, ovdje sam do ljeta na posudbi, pa vidjet ćemo dalje kako će se stvari odvijati", kazao je za SportSport.ba Bojan Pavlović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.