Remi na Tušnju

Eurogol Stojčeva za bod Tuzla Cityja

Midhat Šljivak, foto: Emir Dindić

Tuzla City je u 26. kolu Premijer lige BiH dočekala Radnik, a na kraju pobjednika nije bilo 1:1.

Prvo poluvrijeme meča na Tušnju nije donijelo previše uzbuđenja sa obje strane. Igralo se dosta čvrsto i tvrdo i bez pravih šansi.

Poluprilika je naravno bilo. Maksimović je bio opasan pred golom Tuzle City i on je taj koji je pravio dosta problema domaćim, koji su ipak imali konkretnije akcije.

Međutim, izuzev pokušaja Zlatkovića u samom finišu meča u ovom duelu ništa naročito nismo vidjeli.

Uvodne minute nastavka pripale su domaćem timu. Bevab i Zlatković su imali dobre šuteve, ali nije bilo prevelike opasnosti po gol Lučića.

Zato je Radnik u 61. minuti došao do vodstva. Radović je sjajno šutirao, Fejzić je kratko odbio, a na pravom mjestu je Hadžić za prednost od 0:1.

Tu je gotovo bio i kraj svih nadanja za danas jalove napade Tuzle City. Nisu do kraja domaći napravili gotovo ništa, ali su eurogolon Stojčeva došli do jednog boda u posljednjim sekundama utakmice.


Premijer liga, 26. kolo:

Tuzla City - Radnik 1:1

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzla City: Fejzić, Efendić, Mitrović, Stojčev, Kojić, Čomor, Stjepanović, Brekalo, Bevab, Murga, Zlatković.

Radnik: Lučić, Radović, Simonović, Sušić, Mekić, Hairilahović, Hadžić, Maksimović, Bradonjić, Đurić, Šubert.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.