Razočaran viđenim

Acerbi odgovorio igračima Milana koji su slavili s njegovim dresom

Edmir Škorić

Stoper Lazija Francesco Acerbi razočaran je jer su Tiemoue Bakayoko i Franck Kessie trijumf Milana slavili s njegovim dresom.

Acerbi je prije ovog meča govorio da je Lazio jači od Milana na svim pozicijama, bio je optimista, a Bakayoko mu je odgovorio na Twitteru kako se "vidimo u subotu".

Na kraju, Bakayoko i društvo su dobili žestoku utakmicu i jako važnu u borbi za plasman u Ligu prvaka, a po završetku meča Acerbijev dres se našao u rukama Bakayoka i Kessiea.

Na taj su način odlučili da ga podsjete na sve ono što je govorio, ali Acerbi je razočaran takvim stvarima i brzo se oglasio.

"Žao mi je što sam razmijenio košulju kako bih okončao ovu stvar. Poticanje mržnje nije sport, već znak slabosti", kazao je Acerbi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.