Mostarski UŠSN Sport Talent najuspješnija je momčad netom završenog izdanja DFA lige regije Mostar.

Završeno još jedno izdanje DFA lige regije Mostar

UŠS Sport Talent najuspješniji tim DFA lige u regiji Mostar

Danas je utakmicama posljednjeg kola i svečanom ceremonijom dodjeljivanja medalja i trofeja najboljim timovima i pojedincima završeno još jedno izdanje DFA lige za regiju Mostar. 

Mostarska UŠS Sport Talent danas je pobjedama protiv selekcija HŠK Zrinjski (bijelli i crveni) osigurala prvo mjesto u generaciji 2008. godišta, dok su to prije njih osigurali dječaci iz generacije 2011. godišta.

Mostarski dječaci bili su fantastični i u generaciji 2010 no ostali su jednu pobjedu prekratki za polaznicima ŠN AS iz Međugorja. Mladi Međugorci su ostvarili trijumfe u generacijama 2007. i 2010.godišta dok je HŠK Posušje osvojilo naslov u generaciji 2009. godišta.

Završnica DFA (Dječija Fudbalska Asocijacija) na kojoj će se sastati pobjednici svih regija igrat će se početkom maja u Sarajevu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.