Da li ste znali...

da izgled arhiva možete prilagoditi na brzi ili opširni pregled prema vašim željama koristeći dugme u gornjem desnom uglu ?

×
Ostali sportovi

Isprobajte najteži bench press svih vremena

Donosimo vam 6 objašnjenja zašto je ovakav način vježbanja tako učinkovit.

Želite li do kraja iskoristiti potencijal vježbanja bench pressa, odnosno još više ojačati gornji dio tijela, onda je došlo vrijeme da isprobate poboljšanu verziju ove vježbe – leg-raise bench press. Dakle, dok izvodite potisak prsima noge su vam u zraku. Veliki zagovornik ovakvog načina vježbanja je dr. Dr Joel Seedman, neurološki stručnjak koji radi s brojnim poznatim sportistima.

Isprobajte najteži bench press svih vremena
Ostali sportovi

Saša Drašković: Samo ostvarenje cilja mi daje novi

Apsolutni šampion BiH i Balkana u bodybuildingu

Saša Drašković je aktuelni apsolutni šampion Bosne i Hercegovine u bodybuildingu. Apsolutni šampion Balkana. Trener cijelog niza prvaka u ostalim muškim i ženskim kategorijama. Ukratko, Saša Drašković je mnogo više od bodybuildera, širom regije je poznat kao fitness i bodybuilding guru iz čijih riječi uče hiljade entuzijasta, ozbiljnih takmičara pa i sami konkurenti.

Saša Drašković: Samo ostvarenje cilja mi daje novi
Ostali sportovi

Ovo su najbolji prirodni pržači masti

Namirnicama do forme

Pržači masti su inače supstance koje imaju sposobnost da podignu tjelesnu temperaturu i broj otkucaja srca tako da čak i tokom mirovanja doprinesu procesu topljenja naslaga sala. Iako postoje brojni dodaci ishrani koji rade na taj način i koriste se za "klesanje" trbušnjaka i svih ostalih mišića, također se pomenute supstance mogu pronaći i u svom prirodnom okruženju - unutar određenih namirnica.

Ovo su najbolji prirodni pržači masti
Učitavanje...