Muller rekao nekoliko rečenica i otišao

U Bayernu su preko noći svi postali alergični na novinare

Endin Čaušević

Fudbaleri minhenskog Bayerna jučer su kao gosti pobijedili Fortunu Dussledorf sa 4:1 u okviru 29. kola Bundeslige.

Bayern se s ovom pobjedom vratio na prvo mjesto Bundeslige s jednim bodom više od drugoplasirane Borussije Dortmund. Bavarci ove sezone igraju toplo-hladno, ali su svjesni da itekako moraju poboljšati svoju formu u finišu sezone.

Hrvatskom stručnjaku Niki Kovaču potreban je što bolji završetak sezone jer je ionako teško očekivati da će ostati trener Bayerna i naredne sezone. Atmosfera u ekipi nije baš najbolja što je sigurno najveći problem za Kovača.

Sjajan meč jučer je odigrao Thomas Muiller koji se konačno vratio u tim i zaigrao od prve minute. On je nakon meča bio itekako ljut, te je samo kratko prokomentarisao utakmicu.

"Šta vas zanima? Pa, jasno je sve. Moramo zabijati golove i osvajati bodove. Imamo dosta samopouzdanja i znamo šta trebamo uraditi. U svlačionici se riješava sve i to ostaje tamo. Gladni smo i želimo dati što više golova", rekao je Muller.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.